:

Szerző: Koi Tamás

2023. február 13. 13:04

Vandalizmus miatt majdnem lemaradt fél Philadelphia arról, amint kikap a csapatuk a Super Bowl döntőn

Kikapott a Philadelphia Eagles a Kansas City Chiefstől az 57. Super Bowl döntőn, és egészen kevésen múlt, hogy a philadelphiai szurkolók egy része mindezt nem láthatta, mivel a város legnagyobb kábelszolgáltatójának optikai hálózatát vandálok megrongálták.

Philadelphia az otthona az Eagles amerikaifoci-csapat mellett a Comcast nevű nagy, országos kábelszolgáltatónak, a tegnapi (mai) nap azonban nem kifejezetten volt sem a csapat, sem a szolgáltató napja.

A városban és környékén tegnap helyi idő szerint délután szakaszosan egyre több helyszínen térdelt le a szolgáltató hálózata, a lehető legrosszabb időzítéssel, az 57. Super Bowl döntő előtt alig pár órával. 

eagles_lose

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Aki ismeri a Super Bowl-ok hátterét, az nyilván tudja, hogy ez mekkora trauma egy amerikai életében, pláne ha philadelphiai, az Eagles volt ugyanis a kupa egyik várományosa a Kansas City Chiefs mellett, mely végül szokás szerint őrületes hajrában fordítani tudott és tízpontos hátrányból 38-35-re hozta a mérkőzést.

A vesztes csapat szurkolóinak jelentős része azonban csaknem lemaradt minderről, mint utólag kiderült azért, mert akadnak páran, akik nem rajonganak annyira még Amerikában sem a Super Bowlért, netán magáért az Eaglesért: a Comcast optikai hálózatát több ponton szabotálták.

Az internetszolgáltatást a cég közleménye szerint végül még a meccs kezdete előtt helyre tudták állítani, a Comcast ezzel párhuzamosan feljelentést tett a hatóságoknál.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 28. 14:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.