Szerző: Koi Tamás

2023. január 13. 14:05

Díjmentes adattal kompenzálja a nullás tarifák kivezetését a Vodafone

Kompenzálja előfizetőit a Vodafone Magyarország a tarifákba foglalt Pass zero rate adatopciók márciusi kivezetése miatt.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A nullás díjszabású ajánlatoknak legkésőbb március végén annyi Magyarországon, ami ma már vélhetően jóval kevesebb előfizetőt érint ténylegesen hátrányosan, mint ha évekkel ezelőtt hozta volna meg a hatóság az erről szóló rendelkezését az EU netsemlegességi irányelvére alapozva.

Ettől függetlenül lehetnek olyan előfizetők, akiket kifejezetten hátrányosan érint a nullás díjszabás eltörlése, nekik jó hír, hogy kompenzálni fogja őket a Vodafone Magyarország, vagyis ahogy az cég sajtóosztályától megtudtuk, konkrétan:

A díjmentes Pass-okat érintő meglévő tarifáknál (mind meglévő ügyfeleknél, mind az új ügyfelek esetében), a Pass törlését megelőzően, március közepétől díjmentes, tarifánként eltérő mennyiségű extra adatot biztosítunk a Pass kivezetés miatti esetleges adatmennyiség növekedés fedezésére, az ügyféligények kielégítésére. Az extra adatmennyiség a Vodafone alkalmazásból az ügyfél által megrendelhető.

A versenytársak tudomásunk szerint nem terveznek hasonló intézkedést, ami abból a szempontból érthető, hogy a Yettelnél a Telekomnál jóval kisebb hangsúlyt fektettek a nullás csomagokra, mint a Vodafone-nál.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról