:

Szerző: Koi Tamás

2023. január 9. 09:32

Ezzel rúgta be az ajtót '99-ben Magyarországon a Vodafone

Január végén új tulajdonosokhoz kerül a Vodafone Magyarország, mely 1999-ben harmadik, kihívó piaci szereplőként jelent meg a magyar mobilpiacon. A kihívó szerep 2023-tól is megmarad, csak az ellenfelek közben egy kivételével szép lassan kikoptak a mezőnyből.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

1999-ben új fejezetet nyílt a magyar mobilpiacon azzal, hogy megjelent a Westel és a Pannon GSM mellett harmadik piaci szereplőként a Vodafone Magyarország. Akik már éltek akkor, és nem a csattogós lepkét tologatták, emlékezhetnek a jellegzetes, akkor nagyon modernnek tűnő reklámra, melyben Adiemus zenéjére repkedtek (ha már a szám úgyis eredetileg egy légitársaság reklámjához készült) a táncosok és a mobiltelefonok.

Ha nem, most felelevenítjük az emléket, ez volt a Vodafone Magyarország első tévéreklámja 1999-ből:

00:45
 

Vodafone első reklámfilm

Még több videó

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.