Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 19. 11:00

Az 5G lehet a rezsiharc újabb áldozata

Lemaradhat Európa az 5G-versenyben.

Az egekbe szökő energiaszámlák miatt az európai távközlési szolgálatók jó eséllyel arra kényszerülnek majd, hogy átütemezzék 5G-technológiáik bevezetését a Vodafone olaszországi ügyvezetője szerint. Aldo Bisio egy iparági eseményen mondta el, hogy nem lát más megoldást a számlák kifizetésére, mint a beruházások elhalasztását.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Ez egyben azt jelentheti majd, hogy Európa továbbra is lemarad, és még inkább hátrányba kerül ötödik generációs hálózatok kiépítésében az Egyesült Államoktól és Ázsiától. Bisio figyelmeztetett arra is, hogy a drágulások ezáltal tovább fogják növelni a már meglévő szakadékot – írja a Reuters.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.