Szerző: Koi Tamás

2022. május 27. 13:54

Visszacsábította a Yetteltől az Invitech vezérét a 4iG

Három év után leköszön vezérigazgatói pozíciójából Gerald Grace, az Invitech ICT Services Kft. első embere, a 4iG tulajdonában lévő cég élére Bőthe Csaba kerül, aki pont Grace kinevezését követően távozott a Yettelhez, illetve annak jogelődjéhez, a Telenor Magyarországhoz.

2022. július 1-től Bőthe Csaba az Invitech ICT Services Kft. vezérigazgatója, aki a vállalat éléről leköszönő Gerald Grace feladatait veszi át - közölte csütörtökön a tulajdonos 4iG. 

adatkozpont_tier_invitech_soluti
az invitech TIERIII-as adatközpontja (fotó: invitech)

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Bőthe - a 4iG távközlési holdingjának élére nemrég kinevezett felsővezetőkhöz hasonlóan - igazi távközlési veteránnak számít, hiszen karrierjét még a Westel 900-nál kezdte, majd dolgozott annak jogutódjánál, később pedig a T-Systemsnél és az ITSH-nál is vezető pozíciót töltött be. 

Ezt követően került a Liberty Global régiós B2B igazgatói székébe, melyet az Invitech-hez, ahol a marketing- és üzleti támogatások igazgatóságát építette fel. Bőthe 2019-ben eligazolt a Telenor (később Yettel) Magyarországhoz, ahonnan immár a vezérigazgatói pozícióba tér vissza az azóta tulajdonost váltott Invitechnél.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.