Szerző: Koi Tamás

2022. május 24. 14:41

Használt mobilokat kezdett forgalmazni a legnagyobb orosz mobilszolgáltató

Nincs jó bőrben az orosz okostelefon-piac, ezzel párhuzamosan a helyi mobilszolgáltatókra is nehéz idők járnak - a megugró infláció miatt a költések jelentős mértékben visszaestek, de ha lenne is pénzük az orosz előfizetőknek, akkor sem feltétlenül tudnának könnyen új mobilhoz jutni a nyugati szankciók miatt.

Használt és leértékelt mobilok forgalmazásába kezdett Oroszország legnagyobb mobilszolgáltatója, az MTS, jobb híján ezzel ellensúlyozva a fogyasztói piacot nyomasztó inflációt és a nyugati gazdasági szankciók miatt jelentkező általános áruhiányt - írja tudósításában a Reuters. 

russian_smartphone_user

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Az ügynökség szerint a szolgáltató moszkvai értékesítési pontjain egyes kínai márkák (pl. Xiaomi, Huawei és Honor), illetve Samsung készülékeket akár az új árukhoz képest 50%-kal olcsóbban is beszerezhetnek az előfizetők. A használt mobilok mellett a kínálatban sérült csomagolású vagy kibontott, pár napot használt készülékek is találhatók, illetve egyesekre csak 90 nap jótállást vállal a cég.

Békeidőben az orosz mobilszolgáltatók - akárcsak a legtöbb mobilcég a világon - kizárólag új okostelefonokat értékesítenek hálózatukban.

Az MTS-t - akárcsak a távközlési szektor többi helyi szereplőjét - meglehetősen érzékenyen érintették az első negyedév eseményei: a cég nettó profitja éves összehasonlítással 76,2%-zal zuhant be, és alighanem ezzel még nem érte el a mélypontot az esés.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról