Szerző: Koi Tamás

2022. május 24. 14:41

Használt mobilokat kezdett forgalmazni a legnagyobb orosz mobilszolgáltató

Nincs jó bőrben az orosz okostelefon-piac, ezzel párhuzamosan a helyi mobilszolgáltatókra is nehéz idők járnak - a megugró infláció miatt a költések jelentős mértékben visszaestek, de ha lenne is pénzük az orosz előfizetőknek, akkor sem feltétlenül tudnának könnyen új mobilhoz jutni a nyugati szankciók miatt.

Használt és leértékelt mobilok forgalmazásába kezdett Oroszország legnagyobb mobilszolgáltatója, az MTS, jobb híján ezzel ellensúlyozva a fogyasztói piacot nyomasztó inflációt és a nyugati gazdasági szankciók miatt jelentkező általános áruhiányt - írja tudósításában a Reuters. 

russian_smartphone_user

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Az ügynökség szerint a szolgáltató moszkvai értékesítési pontjain egyes kínai márkák (pl. Xiaomi, Huawei és Honor), illetve Samsung készülékeket akár az új árukhoz képest 50%-kal olcsóbban is beszerezhetnek az előfizetők. A használt mobilok mellett a kínálatban sérült csomagolású vagy kibontott, pár napot használt készülékek is találhatók, illetve egyesekre csak 90 nap jótállást vállal a cég.

Békeidőben az orosz mobilszolgáltatók - akárcsak a legtöbb mobilcég a világon - kizárólag új okostelefonokat értékesítenek hálózatukban.

Az MTS-t - akárcsak a távközlési szektor többi helyi szereplőjét - meglehetősen érzékenyen érintették az első negyedév eseményei: a cég nettó profitja éves összehasonlítással 76,2%-zal zuhant be, és alighanem ezzel még nem érte el a mélypontot az esés.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.