:

Szerző: Koi Tamás

2022. május 18. 14:52

Azonnali hatállyal lelép az Ericsson európai vezetője

Jelentős strukturális változásokat jelentett be szerda délelőtt az Ericsson, Svédország egyik legpatinásabb informatikai multija.

Átalakítja működési struktúráját a svéd Ericsson, Európa egyik, mobilhálózati technológiában meghatározó szerepet játszó IT-nagyvállalata. A szervezeti átalakítások a menedzsment terén is hoznak változásokat, így több kulcsvezető is távozik a cégtől.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A változások részeként az Ericsson egy részlegbe szervezi digitális szolgáltatások és menedzselt szolgáltatások üzletágat, emellett a Cradlepoint és a Dedikált Hálózatok üzletág összevonásával létrejön a Vállalati Vezeték Nélküli Szolgáltatások üzletág.

Az átszervezés több korábbi üzletágvezető pozícióját érintik, illetve szokatlan hirtelenséggel távozik a cég Európáért és Latin-amerikáért felelős régiós vezetője, Arun Bansal is, aki azonnali hatállyal, "új kihívásokat" keresve hagyja ott az Ericssont úgy, hogy még az utód kinevezéséről sem döntött a menedzsment. 

Bansal igazi veteránnak számított az Ericssonnál, ahol 1995-ben kezdett dolgozni, jelenlegi (pontosabban egykori) pozíciójába pedig öt éve nevezték ki.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.