Szerző: Koi Tamás

2022. március 31. 12:09

Romániában építkezik a Yettel tulajdonosa

A Yettel cseh tulajdonosa, a PPF Csoport igazán sokoldalú tevékenységet folytat Kelet-Európában. A távközlés- és a médiabiznisz mellett a befektetői csoportnak ingatlanfejlesztési üzletága is van, ami nemsokára megaberuházásba kezd Bukarest üzleti negyedében.

Ha valamit nem lehet elmondani a Yettel Magyarország többségi tulajdonosáról, a cseh PPF befektetői csoportról, az az egy lábon állás, hiszen bár a társaság távközlési érdekeltségei meghatározó jelenléttel képviseltetik magukat a régióban, közben több más üzletág is fejlődik, virágzik.

Ezek egyike a PPF Real Estate nevű ingatlanbefektető, mely tegnap bejelentette, jelentős beruházással létesít új, tízemeletes irodakomplexumot Bukarestben, ahol jelenleg is rendelkezik két A+ kategóriás irodaházzal.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A román fővárosban épülő, "ARC" nevű felsőkategóriás irodaépület a tervek szerint 30 ezer négyzetméteren kínál majd bérbe vehető irodákat. A projekt előreláthatóan 2024-ben fejeződhet be, mintegy 60 millió eurós beruházás révén a Bukarest nyugati részén az utóbbi években felépült üzleti negyed részeként.

Bár távközlési érdekeltsége Romániában éppen nincs a PPF-nek, a médiapiacon a CME Media Enterprises révén jelen van a vállalat - a társaság a tulajdonosa a legnézettebb román kereskedelmi csatornának, a PRO TV-nek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról