Szerző: Koi Tamás

2022. március 31. 12:09

Romániában építkezik a Yettel tulajdonosa

A Yettel cseh tulajdonosa, a PPF Csoport igazán sokoldalú tevékenységet folytat Kelet-Európában. A távközlés- és a médiabiznisz mellett a befektetői csoportnak ingatlanfejlesztési üzletága is van, ami nemsokára megaberuházásba kezd Bukarest üzleti negyedében.

Ha valamit nem lehet elmondani a Yettel Magyarország többségi tulajdonosáról, a cseh PPF befektetői csoportról, az az egy lábon állás, hiszen bár a társaság távközlési érdekeltségei meghatározó jelenléttel képviseltetik magukat a régióban, közben több más üzletág is fejlődik, virágzik.

Ezek egyike a PPF Real Estate nevű ingatlanbefektető, mely tegnap bejelentette, jelentős beruházással létesít új, tízemeletes irodakomplexumot Bukarestben, ahol jelenleg is rendelkezik két A+ kategóriás irodaházzal.

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x)

A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x) A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

A román fővárosban épülő, "ARC" nevű felsőkategóriás irodaépület a tervek szerint 30 ezer négyzetméteren kínál majd bérbe vehető irodákat. A projekt előreláthatóan 2024-ben fejeződhet be, mintegy 60 millió eurós beruházás révén a Bukarest nyugati részén az utóbbi években felépült üzleti negyed részeként.

Bár távközlési érdekeltsége Romániában éppen nincs a PPF-nek, a médiapiacon a CME Media Enterprises révén jelen van a vállalat - a társaság a tulajdonosa a legnézettebb román kereskedelmi csatornának, a PRO TV-nek.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról