Szerző: Koi Tamás

2022. január 7. 13:57

Megható doodle-lal köszönti Stephen Hawkingot a Google

Stephen Hawking, korunk egyik legnagyobb elméleti fizikusa holnap töltené a nyolcvanadik születésnapját, melyre a Google egy a tudós ars poeticáját felidéző doodle-lel készült. 

Stephen Hawking halála után is része maradt a popkultúrának, akárcsak Albert Einstein - mindezt jól szemlélteti, hogy korunk egyik legnagyobb elméleti fizikusa születésének nyolcvanadik évfordulóján a Google egy két és fél perces doodle-lel tiszteleg a tudós előtt.

02:31
 

Stephen Hawking's 80th Birthday

Még több videó

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A rövidfilm feleleveníti az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) miatt gyakorlatilag teljesen lebénult, tolószékbe kényszerült tudós ars poeticáját, mindezt teszi azon az ikonikus robothangon, melyen keresztül Hawking évtizedeken keresztül kommunikált a külvilággal. 

Stephen Hawking 76 évesen, 2018 márciusában hunyt el, évtizedekkel túlélve a betegsége felfedezésekor neki jósolt hátrelévő éveket.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról