Szerző: Koi Tamás

2022. január 7. 13:57

Megható doodle-lal köszönti Stephen Hawkingot a Google

Stephen Hawking, korunk egyik legnagyobb elméleti fizikusa holnap töltené a nyolcvanadik születésnapját, melyre a Google egy a tudós ars poeticáját felidéző doodle-lel készült. 

Stephen Hawking halála után is része maradt a popkultúrának, akárcsak Albert Einstein - mindezt jól szemlélteti, hogy korunk egyik legnagyobb elméleti fizikusa születésének nyolcvanadik évfordulóján a Google egy két és fél perces doodle-lel tiszteleg a tudós előtt.

02:31
 

Stephen Hawking's 80th Birthday

Még több videó

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe?

Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 18-án induló az online tanfolyamon.

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe? Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 18-án induló az online tanfolyamon.

A rövidfilm feleleveníti az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) miatt gyakorlatilag teljesen lebénult, tolószékbe kényszerült tudós ars poeticáját, mindezt teszi azon az ikonikus robothangon, melyen keresztül Hawking évtizedeken keresztül kommunikált a külvilággal. 

Stephen Hawking 76 évesen, 2018 márciusában hunyt el, évtizedekkel túlélve a betegsége felfedezésekor neki jósolt hátrelévő éveket.

Május 17-én, kedden "Bevezetés az Ansible alapú automatizációba" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

:
a címlapról

Hirdetés

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe?

2022. május 16. 07:52

Május 18-án, szerdán "FinOps, avagy a felhős költségoptimalizálás alapjai" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.