Szerző: Koi Tamás

2021. december 14. 09:50

Összeborult a Revolut és a Telekom

Együttműködésre lépett a legnagyobb magyar távközlési szolgáltató és az egyik legnagyobb fintech-szolgáltatónak számító, hazánkban is ismert Revolut.

A Revolut az egyik, ha nem a legismertebb külföldi fintech-szolgáltatásnak számít Magyarországon, főként a kedvezményes kártyatranzakcióknak és konverziónak, illetve az egyszerű működésének köszönhetően, nem beszélve arról, hogy a képletből kimaradnak a magyarok által kvázi közutálat tárgyát képező bankok (eltekintve attól a ténytől, hogy egy ideje már a Revolutnak is van banki licence).

revolut_cards

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A szolgáltató most a legnagyobb hazai távközlési céggel, a Magyar Telekommal fogott össze, hogy befolyását tovább tudja növelni, egy rém egyszerű ajánlattal: aki a Telekomon keresztül csatlakozik, kap 5000 Ft-ot (pontosabban 5000 forintnyi Revolut egyenleget), plusz három hónapig ingyen használhatja a Revolut Prémium csomagot.

Persze mint minden promóciónak, ennek is vannak feltételei, így például kizárólag magyarországi lakcímmel rendelkező, Telekom lakossági díjcsomagot használó egyéni előfizető élhet a lehetőséggel, kizárólag új Revolut fiók regisztrálása esetén. Az 5000 Ft-os jóváírás pedig csak akkor történik meg, ha az újonnan létrehozott fiókhoz tartozó virtuális vagy fizikai kártyával a promóciós időszak alatt (azaz 2022. január 9-ig) lebonyolítanak egy legalább 1 Ft-os vásárlási tranzakciót. 

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról