Szerző: Asztalos Olivér

2021. december 6. 13:28

Új vezérigazgató irányítja az LG-t

William Cho stratégiai igazgatói posztja mellett december 1-jétől a vezérigazgatói teendőket is átvette.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Cho 2019 óta a vállalat legfőbb stratégája, korábban az LG North America elnökeként hat évig az általa létrehozott, új üzleti lehetőségek előmozdításáért felelős LG Business Incubation Center működéséért felelt, ami házon belüli projekteket és startup partnereket fog össze. Cho 1987-ben csatlakozott a Goldstarhoz, később pedig négy évet töltött az LG tengerentúli üzleteit irányító irodájában Németországban, majd a vállalat kanadai, ausztrál és amerikai üzletágát is irányította elnökként. Cho a Puszani Nemzeti Egyetemen végzett Dél-Koreában, üzleti diplomáját pedig a szöuli Yonsei Egyetemen szerezte.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról