Szerző: Koi Tamás

2021. november 23. 10:26

A nappalikat is meghódítaná a TikTok

Mostantól gyakorlatilag az összes okostévén böngészhetők a világ legnépszerűbb - főleg a tinik körében - rövid videomegosztó-szolgáltatásának, a TikToknak a tartalmai.

A TikTok a születése óta mobilon érzi jól magát igazán, a ByteDance rövid videók megosztására létrehozott szolgáltatása az esetek többségében mobillal készülő, illetve az onnan feltöltött tartalmaknak köszönhetően őrült népszerűségre tett szert az elmúlt pár évben. 

tiktok_tv

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A cég most az eredeti gyökereket megtartva új disztribúciós csatornák felé kacsintgat, így a tavalyi és idei óvatos próbálkozás (az app eddig kizárólag az Amazon Fire TV-ken volt elérhető, illetve Nagy-Britanniában egyes Samsung modelleken) után a TikTok mostantól elérhetővé vált okostévéken is. Okostévé alatt gyakorlatilag a teljes piac értendő, hiszen a TikTok TV alkalmazás ettől a héttől Samsung, LG, illetve Android TV-t valamint Google TV-t futtató kijelzőkre egyaránt telepíthető.

A TikTok közleménye szerint a nagyképernyős app lehetőséget biztosít arra, hogy a videózás igazi családi élménnyé váljon, netán egy baráti társaság közösen üljön le a tévé elé egy kis "tiktokozásra".

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 06:18

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.