Szerző: Koi Tamás

2021. november 12. 09:46

Teszteld le, mennyire vagy jó Black Friday-ből!

Javában tart a Black Friday akciós őrület, mely során néha nem csak a vevők, hanem a kereskedők is hajlamosak elveszteni a fejüket és meggondolatlan dolgokat tesznek. Most itt egy teszt, ami megmondja, milyen a tuti Black Friday akció.

Itt a Black Friday akciós időszak, ami mindig alkalmat ad a hatóságoknak némi vizsgálódásra és szükség esetén komoly bírságok kiszabására, hiszen a kereskedők évről-évre bebizonyítják, hogy nem tanulnak korábbi hibáikból.

Persze könnyű megfeledkezni ilyenkor mindenről, hiszen a kassza csilingel, az értékesítési vezető pedig minden este eufórikus transzban veti rá magát a statisztikákra, de aztán egyszercsak - BUMM! - jön a versenyhatóság vagy a fogyasztói jogok betartását felügyelő egyéb szerv és kiszab egy szép kövér büntetést mondjuk tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatra hivatkozva.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Egy ideális világban mindez elkerülhető lenne némi figyelemmel és utánajárással, persze abból a jóhiszemű feltételezésből kiindulva, hogy a webshopok ilyenkor nem direkt verik át a vevőket, hanem tényleg nincsenek tisztában a vonatkozó törvényi szabályozással.

A CP Contact fogyasztóvédelmi tanácsadócég most elhatározta, hogy elsősorban kereskedők számára készít egy online tesztet, melyen mindenki - legyen kereskedő vagy vevő - próbára teheti magát, hogy mennyire felkészült például a jogszerű akciósár-feltüntetést vagy éppen az akció időtartamának korrekt megjelenítését illetően.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról