Szerző: Koi Tamás

2021. október 13. 09:25

Hivatalosan is megjelent Montenegróban a 4iG

Hétfőn bejegyezték Montenegróban a 4iG helyi leányvállalatát a Podgoricai Cégbíróságon, vélhetően azzal a céllal, hogy a PPF ennek a jogi személynek adja majd el a tulajdonában lévő Telenor Montenegrót.

Leányvállalatot alapított Podgorica városában a 4iG Nyrt, derül ki a cég által közzétett részvényesi tájékoztatóból. A társaság helyi fiókcégét hétfőn jegyezte be a Podgoricai Cégbíróság - az eljárás célja alighanem az, hogy az újonnan alapított cég vehesse majd át az irányítást a Telenor d.o.o., Podgorica (Telenor Montenegro) felett a cseh PPF-fel kötött adás-vételi szerződés részeként.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A Telenor Montenegro 338 ezer előfizetőjével és a 2020-ban elért 43 millió eurós árbevételével abszolút piacvezető a montenegrói mobilszolgáltatási szegmensben. A podgoricai központtal működő társaság főbb bevételeit a lakossági és az üzleti előfizetők (67%) biztosítják. A montenegrói Telenor-leányvállalatot 2018-ban vette meg a PPF Csoport a norvég anyacégtől - egy csomagban a magyar, bolgár és szerb leányvállalatokkal.

Az adás-vételi szándékot a felek július 9-én jelentették be és a várakozások szerint november 30-án zárulhat, miután a montenegrói hatóságok is hozzájárultak a tulajdonszerzéshez. 

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 19:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.