Szerző: Asztalos Olivér

2021. október 11. 15:01

A Nanya is olcsóbb memóriákra számít

Elemzők mellett a piaci negyedik szereplője, a Nanya is ármérséklődésre számít az év végéig.

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban?

Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban? Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

A tajvani memóriagyártó "kisebb" árkorrekcióra számít, amely egybevághat a közelmúlt piaci elemzéseivel. A TrendForce szerint az idei utolsó negyedévben átlagosan 3-8 százalékkal mérséklődhetnek a különféle memóriák árai. A legnagyobb mértékben a PC-kbe szánt termékek árcímkéje csökkenhet, ezen a piacon 5-10 százalékos mérséklődés várható. Az elemzők szerint a háttérben a nagy OEM-ek túltöltött raktárkészletei, valamint a járvány miatti korlátozások enyhítése áll.

 

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GIT

0

Vírusokkal szórták meg a GitHubot

2024. március 4. 13:59

Nehezen megállíthatónak tűnik a tavaly indult támadássorozat, melynek során népszerű GitHub repository-k kártékony kódot tartalmazó klónjait terjesztik a kiberbűnözők.