Szerző: Koi Tamás

2021. október 11. 11:15

A MediaMarkt is elindítja online piacterét

Számos más versenytársához hasonlóan a MediaMarkt kereskedelmi lánc is elindítja online értékesítési felületén a partnerek számára fenntartott piacteret, melyen kisebb cégek, vagy akár az eszközök gyártói is megjelenhetnek.

A piac legnagyobb szereplői számára a webes értékesítésből származó bevételek növelésének egyik legkézenfekvőbb módja az online piacterek üzemeltetése, ahol partnerek - legyen szó kis- és középvállalatokról vagy akár globális multikról - értékesíthetik termékeiket. Most a német központú MediaMarkt döntött úgy, hogy beszáll a piactér-üzletbe.

mediamarktlogo

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban?

Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban? Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

A kosárérték magazin holland forrás alapján azt írja, hogy az Európa 12 országában jelen lévő kereskedelmi lánc elsőként Németországban nyitotta meg a partnerek számára a regisztrációs lehetőséget, mely ugyanakkor nem csak német kereskedők számára érhető el, így minden olyan vállalkozás csatlakozhat, melynek a telephelye az EU-ban van, az unión belül adózik, van EU-s bankszámlaszáma, helyi raktárkészlete, tudja biztosítani EU-n belüli címre a termékvisszaküldés lehetőségét elállás esetén, valamint német nyelvű ügyfélszolgálatot is üzemeltet.

A MediaMarkt a piacon általánosnak tekintett gyakorlatnak megfelelően havi díjat, illetve értékesítés utáni jutalékot számít fel a kereskedőknek. A cég képviselői a sajtónak a további tervekről annyit árultak el, hogy a következő marketplace-piac Hollandia lesz, de itt aligha áll meg a cég, így előbb-utóbb a magyar MediaMarkt is megnyithatja saját online piacterét - ezt a szegmenst ma szinte kizárólagosan a romániai háttérrel rendelkező eMAG uralja itthon.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GIT

0

Vírusokkal szórták meg a GitHubot

2024. március 4. 13:59

Nehezen megállíthatónak tűnik a tavaly indult támadássorozat, melynek során népszerű GitHub repository-k kártékony kódot tartalmazó klónjait terjesztik a kiberbűnözők.