Szerző: Asztalos Olivér

2021. szeptember 30. 15:10

Indiában is felhúzhat egy gyárat a TSMC

A Taiwan News értesülései szerint Indiában is felhúzhat egy félvezetőgyárat a legnagyobb félvezetős bérgyártó.

Webinár: Kubernetes egyszerűen (x)

Regisztrálj a SUSE november 4-i, ingyenes Rancher webinárjára! Innovatív megoldást mutatunk Kubernetes környezetekhez.

Webinár: Kubernetes egyszerűen (x) Regisztrálj a SUSE november 4-i, ingyenes Rancher webinárjára! Innovatív megoldást mutatunk Kubernetes környezetekhez.

A forrás állítja, a TSMC egy 7,5 milliárd dolláros beruházásról tárgyal. A lehetséges indiai bővítés egyik oka, hogy az 1,37 milliárd lakosú ország már most évi 24 milliárd dollár értékben importál különböző félvezetőket, az összeg pedig 2025-re elérheti a 100 milliárdot. A növekvő igények mögött részben a helyi piac bővülése, részben pedig a nagy összeszerelő üzemek (pl. Foxconn) indiai terjeszkedése áll. A TSMC több gyáregységet is építhet a következő néhány évben, melyeknek Tajvan mellett Arizona állam, illetve az EU valamely országa adhat otthont.

 

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 15:00

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.