Szerző: Asztalos Olivér

2021. szeptember 8. 13:54

A Google Pay app végre a magyar Play Store-ban is elérhető

Közel egy évvel a Google Pay magyarországi rajtja után bekerült a fizetési szolgáltatás hivatalos appja a Play Store-ba.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Az érthetetlenül hosszúra nyúlt várakozásra semmilyen magyarázatot nem adott a Google. A vállalat a tavaly novemberi rajt után azt mondta, hogy a Google Pay szolgáltatásait együttműködő partnereink saját mobil applikációikon belül kínálják. Ez azt jelentette, hogy bár maga a Google Pay applikáció nem elérhető Magyarországon, a szolgáltatók ügyfelei használhatják a Google Pay-t internetes vásárlásnál, illetve fizetésnél az üzletekben. Ez azonban nem nyugtatta meg a felhasználók számottevő részét, akik az app hiányában különféle problémákkal küzdöttek. Egyesek már a kártya megfelelő hozzáadásáig sem jutottak el, míg másoknak a támogatott kártyák közötti váltás okozott nehézséget.

A magyar bankok közül elsőként (és azóta is egyedüliként) a K&H jelentkezett Google Pay támogatással még április elején. A pénzintézet ügyfélszolgálatának akkori tájékoztatása szerint az alkalmazásnak legkésőbb május elejével meg kellett volna jelennie a Play Store-ban, ám az égető hiányosságot végül csak most pótolta a Google.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 19:13

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.