Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 1. 13:29

Egyre hatékonyabb élő streaming platformmá válik a Telegram

Újabb fontos verzióváltáshoz ért a nyolcéves Telegram, mely fokozatosan válik a háttérben egyre összetettebb közösségimédia-hálózattá.

Újabb fontos mérföldkőhöz ért a nyolcéves Telegram kommunikációs és közösségi platform fejlesztése, mely a nagyok farvízén úszva időközben egyre potensebb közösségimédia-hálózattá fejlődött ki a kezdeti, szinte kizárólag szöveges kommunikációra épülő profilból.

telegram_livestreaming

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A Telegram app most megjelent, 8.0-s verziójával a csoportokban és a csatornákon kezdeményezett, maximum 30 fős videohívásokat immár korlátlan számú néző streamelheti egyszerre, megnyitva ezzel az utat a grandiózusabb élő közvetítések előtt, egyszersmind vonzóbbá téve a platformot a celebszakma számára.

Az élő streaming lehetősége nem új a Telegramon belül, a közvetítésre eddig is lehetőség volt, de legfeljebb ezer nézőt lehetett ezzel a módszerrel elérni.

A Telegram az újabb funkcióknak és fejlesztéseknek köszönhetően ütemesen növeli felhasználószámát, így idén év elején már mintegy 500 millió aktív használója volt a platformnak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról