Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 1. 13:29

Egyre hatékonyabb élő streaming platformmá válik a Telegram

Újabb fontos verzióváltáshoz ért a nyolcéves Telegram, mely fokozatosan válik a háttérben egyre összetettebb közösségimédia-hálózattá.

Újabb fontos mérföldkőhöz ért a nyolcéves Telegram kommunikációs és közösségi platform fejlesztése, mely a nagyok farvízén úszva időközben egyre potensebb közösségimédia-hálózattá fejlődött ki a kezdeti, szinte kizárólag szöveges kommunikációra épülő profilból.

telegram_livestreaming

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A Telegram app most megjelent, 8.0-s verziójával a csoportokban és a csatornákon kezdeményezett, maximum 30 fős videohívásokat immár korlátlan számú néző streamelheti egyszerre, megnyitva ezzel az utat a grandiózusabb élő közvetítések előtt, egyszersmind vonzóbbá téve a platformot a celebszakma számára.

Az élő streaming lehetősége nem új a Telegramon belül, a közvetítésre eddig is lehetőség volt, de legfeljebb ezer nézőt lehetett ezzel a módszerrel elérni.

A Telegram az újabb funkcióknak és fejlesztéseknek köszönhetően ütemesen növeli felhasználószámát, így idén év elején már mintegy 500 millió aktív használója volt a platformnak.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról