Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 26. 13:37

TUDUM néven jön a Netflix globális rajongói eseménye

Háromórás rajongói eseményt szervez szeptember 25-én a világ legnagyobb online videostreaming-szolgáltatója, a Netflix.

A Netflix-sorozatok és az azokban szereplő színészek rajongóinak valóságos ünnepnap lesz szeptember 25., amikor a világ legnagyobb online streamingszolgáltatója megtartja első, "globális rajongói eseményét", a cég mára ikonikussá vált szignálja után elnevezett TUDUM-ot.

01:04
 

Tudum: Globális rajongói esemény | Hivatalos rövid előzetes | Netflix

Még több videó

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x)

Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x) Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

A háromórás Netflix TUDUM szeptember 25-én magyar idő szerint 13 órakor kezdődik és a szolgáltató YouTube-csatornáin (köztük a Netflix Magyarország csatornáján), Twitteren és Twitchen követhető. Az ígéretek szerint az eseményen több mint 70 sorozat, film és különkiadás jelenik meg, számos hírességgel együtt.

A Netflix jelentős szerepet szán a közösségi médiának a TUDUM során, amit co-streaming és élő közvetítési lehetőséggel támogat meg. Ennek érdekében az esemény tartalma és zenéje engedélyezett globális használatra közös közvetítésként 3 hónapig.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

9

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 17. 23:18

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.