Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 26. 13:37

TUDUM néven jön a Netflix globális rajongói eseménye

Háromórás rajongói eseményt szervez szeptember 25-én a világ legnagyobb online videostreaming-szolgáltatója, a Netflix.

A Netflix-sorozatok és az azokban szereplő színészek rajongóinak valóságos ünnepnap lesz szeptember 25., amikor a világ legnagyobb online streamingszolgáltatója megtartja első, "globális rajongói eseményét", a cég mára ikonikussá vált szignálja után elnevezett TUDUM-ot.

01:04
 

Tudum: Globális rajongói esemény | Hivatalos rövid előzetes | Netflix

Még több videó

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A háromórás Netflix TUDUM szeptember 25-én magyar idő szerint 13 órakor kezdődik és a szolgáltató YouTube-csatornáin (köztük a Netflix Magyarország csatornáján), Twitteren és Twitchen követhető. Az ígéretek szerint az eseményen több mint 70 sorozat, film és különkiadás jelenik meg, számos hírességgel együtt.

A Netflix jelentős szerepet szán a közösségi médiának a TUDUM során, amit co-streaming és élő közvetítési lehetőséggel támogat meg. Ennek érdekében az esemény tartalma és zenéje engedélyezett globális használatra közös közvetítésként 3 hónapig.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.