Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 26. 13:37

TUDUM néven jön a Netflix globális rajongói eseménye

Háromórás rajongói eseményt szervez szeptember 25-én a világ legnagyobb online videostreaming-szolgáltatója, a Netflix.

A Netflix-sorozatok és az azokban szereplő színészek rajongóinak valóságos ünnepnap lesz szeptember 25., amikor a világ legnagyobb online streamingszolgáltatója megtartja első, "globális rajongói eseményét", a cég mára ikonikussá vált szignálja után elnevezett TUDUM-ot.

01:04
 

Tudum: Globális rajongói esemény | Hivatalos rövid előzetes | Netflix

Még több videó

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A háromórás Netflix TUDUM szeptember 25-én magyar idő szerint 13 órakor kezdődik és a szolgáltató YouTube-csatornáin (köztük a Netflix Magyarország csatornáján), Twitteren és Twitchen követhető. Az ígéretek szerint az eseményen több mint 70 sorozat, film és különkiadás jelenik meg, számos hírességgel együtt.

A Netflix jelentős szerepet szán a közösségi médiának a TUDUM során, amit co-streaming és élő közvetítési lehetőséggel támogat meg. Ennek érdekében az esemény tartalma és zenéje engedélyezett globális használatra közös közvetítésként 3 hónapig.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról