Szerző: Koi Tamás

2021. június 24. 14:08

Eddig soha nem látott forgalmat generált a német Vodafone-nál a tegnapi magyar-német meccs

A magyar labdarúgó-válogatott Németország ellen játszott tegnap esti mérkőzését óriási érdeklődés kísérte az ellenfél hazájában is - a Vodafone helyi leányvállalatának mobilhálózata korábban soha, egyetlen alkalommal sem volt annyira csúcsra járatva, mint szerda este.

Míg a Magyar Telekom ügyfeleinek okozhatott némi problémát a tegnapi magyar-német foci EB meccs nyomon követése okostelefonon keresztül, addig az ellenfél hazájában, Németországban rekord nézettséget produkált a mérközés, legalábbis a Vodafone helyi leányvállalatának ma kiadott közleménye alapján.

germany_vs_hungary

A cég szerint tegnap este 21 és 23 óra közt, a találkozó ideje alatt eddig soha nem látott, rekord szintre ért a Vodafone Németország mobilhálózatának adatforgalma, ami jól rímel azzal, hogy Németország számára komoly téttel bírt a német szempontból a vártnál végül lényegesen több izgalmat tartogató találkozó.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Sajnos a cég konkrét adatokat nem közölt, mindössze annyit tett még közzé, hogy a korábbi rekord adatforgalom szintén egy idei EB-meccshez, a június 15-én lejátszott Németország-Franciaország találkozóhoz köthető - ezt tegnap egy százalékkal sikerült túllépni. A meccsek mellett a politikusok élő online koronaválság-közleményei hasonlóképpen népszerűek Németországban, mint hazánkban: az előző "nézettségi" rekordot Angela Merkel kancellár húsvéti lezárásokkal kapcsolatos bejelentése, majd annak visszavonása tartotta.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 00:36

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!