Szerző: Asztalos Olivér

2021. május 28. 11:56

Apa kezdődik: két fertőzött gyármunkást talált a TSMC

Már a TSMC-hez is elért a koronavírus újabb hulláma, amely szélsőséges esetben befolyásolhatja a termelést. A különféle chipek ellátása már hónapok óta rendkívül szűkös, egy esetlegesen tovább mélyülő hiány pedig újabb áremelkedésekhez vezetne a világpiacon.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A piacvezető bérgyártó megerősítette, hogy két gyárban dolgozó munkatársukat COVID-19 fertőzéssel diagnosztizálták. A TSMC időközben már 10 kontaktszemélyt is azonosított akiket hazaküldtek, illetve megfigyelés alatt tartanak. A vállalat eközben elvégezte az ilyenkor kötelező fertőtlenítést, mindezek eredményeként pedig állítja, az eset nem fogja befolyásolni a gyártást. Ahogy arról a HWSW a napokban beszámolt, a járvány egy újabb hulláma érte el Tajvant, miközben eddig a lakosság csupán 1 százalékát sikerült beoltani a vakcinahiány miatt.

twcovid

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról