Szerző: Koi Tamás

2021. május 12. 14:28

Nem áll jól az MWC21 szénája

Bár a szervező GSM Association ragaszkodik hozzá, hogy a mobilvilág legnagyobb éves rendezvényét, a barcelonai Mobile World Congresst a megszokott időponthoz képest négy hónapos csúszással, június végén megtartsák, egyre több nagy kiállító mond nemet a rendezvényen való részvételre.

Nem vesz részt a Samsung személyes jelenléttel a június 28-án kezdődő barcelonai MWC21-en, ezzel a mobilvilág idei legnagyobb expója újabb prominens kiállítót veszít el. A tavaly elmaradt rendezvény után a szervező GSM Association közölte, kitart amellett, hogy az MWC idén személyesen is látogatható legyen, a biztonsági intézkedések betartásával. Kérdés, hogy lesz-e mit látogatni a kiállításon.

biz-mwc-1200295200

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A Samsung előtt korábban a Nokia, az Ericsson, az Oracle, a Google és a Sony is közölte, hogy idén nem visz standot Bacelonába, a bejelentéseket és tájékoztatókat pedig online tartja meg. A Samsing távolmaradása kapcsán a GSMA szóvivője közölte, megérti a szervezet a cég döntését, és szeretettel várják a koreai gyártót a 2022-es MWC-re. 

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 14:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.