Szerző: Koi Tamás

2021. május 12. 14:28

Nem áll jól az MWC21 szénája

Bár a szervező GSM Association ragaszkodik hozzá, hogy a mobilvilág legnagyobb éves rendezvényét, a barcelonai Mobile World Congresst a megszokott időponthoz képest négy hónapos csúszással, június végén megtartsák, egyre több nagy kiállító mond nemet a rendezvényen való részvételre.

Nem vesz részt a Samsung személyes jelenléttel a június 28-án kezdődő barcelonai MWC21-en, ezzel a mobilvilág idei legnagyobb expója újabb prominens kiállítót veszít el. A tavaly elmaradt rendezvény után a szervező GSM Association közölte, kitart amellett, hogy az MWC idén személyesen is látogatható legyen, a biztonsági intézkedések betartásával. Kérdés, hogy lesz-e mit látogatni a kiállításon.

biz-mwc-1200295200

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

A Samsung előtt korábban a Nokia, az Ericsson, az Oracle, a Google és a Sony is közölte, hogy idén nem visz standot Bacelonába, a bejelentéseket és tájékoztatókat pedig online tartja meg. A Samsing távolmaradása kapcsán a GSMA szóvivője közölte, megérti a szervezet a cég döntését, és szeretettel várják a koreai gyártót a 2022-es MWC-re. 

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 18. 05:14

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.