Szerző: Koi Tamás

2021. május 12. 14:28

Nem áll jól az MWC21 szénája

Bár a szervező GSM Association ragaszkodik hozzá, hogy a mobilvilág legnagyobb éves rendezvényét, a barcelonai Mobile World Congresst a megszokott időponthoz képest négy hónapos csúszással, június végén megtartsák, egyre több nagy kiállító mond nemet a rendezvényen való részvételre.

Nem vesz részt a Samsung személyes jelenléttel a június 28-án kezdődő barcelonai MWC21-en, ezzel a mobilvilág idei legnagyobb expója újabb prominens kiállítót veszít el. A tavaly elmaradt rendezvény után a szervező GSM Association közölte, kitart amellett, hogy az MWC idén személyesen is látogatható legyen, a biztonsági intézkedések betartásával. Kérdés, hogy lesz-e mit látogatni a kiállításon.

biz-mwc-1200295200

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A Samsung előtt korábban a Nokia, az Ericsson, az Oracle, a Google és a Sony is közölte, hogy idén nem visz standot Bacelonába, a bejelentéseket és tájékoztatókat pedig online tartja meg. A Samsing távolmaradása kapcsán a GSMA szóvivője közölte, megérti a szervezet a cég döntését, és szeretettel várják a koreai gyártót a 2022-es MWC-re. 

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról