Szerző: Koi Tamás

2021. április 22. 13:57

Visszatáncolt a Revolut, nem lesz díjemelés Magyarországon

Az előzetesen kommunikált változásokkal ellentétben mégsem emeli meg az ATM-es tranzakciók díjtételeit holnaptól a magyar ügyfelek számára a Revolut.

Meggondolta magát a Revolut, a hazánkban kifejezetten népszerűnek számító, litván bejegyzésű fintech-szolgáltató az eredetileg kiküldött tájékoztató tartalmával ellentétben mégsem emeli meg egyes szolgáltatások - így elsősorban az ATM-készpénzfelvétel díját - a magyar ügyfelek esetében.

A változások eredetileg a holnapi naptól léptek volna érvénybe, a cég ugyanakkor egy ma kiküldött üzenetben közölte, sem az ATM-készpénzfelvételi díjak, sem a nemzetközi utalások díjai nem változnak, az ezzel kapcsolatos korábbi tájékoztatás "téves" volt.

revolut_cards

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A Revolut visszatáncolásában szerepet játszhatott, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) nemtetszésének adott hangot, illetve a magyar jogszabályba ütközőnek találta az egyoldalú díjváltoztatást, és bár nincs jogköre eljárni a konkrét ügyben, a Litván Nemzeti Bankhoz fordult, illetve felszólította a Revolutot a jogkövető magatartásra.

A fintech cég akkor még úgy nyilatkozott, mindenben a hatályos törvények szerint járt el, a jelek szerint azonban azóta a tüzetesebb vizsgálat azt mutatta, hogy mégsem feltétlenül így történt, így a társaság a változtatások visszavonásával jó eséllyel megúszott egy piacfelügyeleti vizsgálatot.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 16:32

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.