Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 17. 14:40

Mégsem dob piacra új Note-ot idén a Samsung?

A félvezetőhiány miatt 2022-re csúszhat a következő Galaxy Note csúcsmodell rajtja.

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban?

Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban? Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Mégis új modell nélkül maradhat idén a Samsung Galaxy Note széria: mint a Bloomberg beszámolt róla, a koreai óriás részvényeseinek adott éves jelentésében DJ Koh, a cég mobilos üzletágának vezetője arról beszélt, a globális félvezetőhiány miatt "komoly terhet róhat" a Samsungra két csúcsmodell bemutatása idén - de a cég törekszik új Note piacra dobására a következő év során. Az idei Note csúcsmodell potenciális kivezetése tehát papírforma szerint nem jelenti a sorozat végét, noha nem is fest túl rózsás képet annak jövőjéről, főleg figyelembe véve, hogy a gyártó idén már a Galaxy S21 Ultrában is elérhetővé tette a Note modellek legfontosabb megkülönböztető funkcióját, a stylus támogatást. Ennek fényében nem lenne meglepő, ha a csúszást végül a széria teljes kivezetése követné - ilyen irányú terveiről azonban egyelőre nem beszélt a koreai gyártó.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról