Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 27. 12:04

Nyílt forrású lesz a Tilt Brush

A népszerű VR festőapp fejlesztését ezzel párhuzamosan leállítja a Google.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Megnyitja a népszerű, VR-es térbeli festőalkalmazás, a 2015-ben felvásárolt Tilt Brush forrását a Google. Mint a keresőóriás bejelentette, a minden nagy VR platformon elérhető app forráskódja GitHubon már szabadon hozzáférhető, módosítható és terjeszthető is, az Apache 2.0 licenc feltételeinek megfelelően. A lépéssel párhuzamosan az alkalmazás fejlesztését a Google házon belül leállítja, és teljes egészében az open source közösségnek adja át. A Tilt Brush jelenlegi legfrissebb kiadása változatlanul elérhető marad az online boltokban a támogatott VR headsetekkel rendelkező felhasználók számára.

tiltbrush

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról