Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 25. 14:51

Frissíti mobilos keresőfelületét a Google

A cég keresője kisebb UI-ráncfelvarrást, illetve áttekinthetőbb keresési eredményeket kap.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Frissül a Google mobilos keresőfelülete: bár a keresőóriás nem szabja át radikálisan a keresőapp megjelenését, abban ígérete szerint a felhasználók érezhetően rendezettebben juthatnak majd hozzá a kívánt információkhoz. Az app világosabb megjelenést kap, jobban előtérbe hozva a keresési eredményeket, amelyek címeit nagyobb, feltűnőbb betűkkel jeleníti meg. A tartalmak továbbá már a kijelzőn széltől szélig futnak, nem kisebb, árnyékolt kártyákra tömörülnek, így több adat férhet ki a képernyőkre. Mindezek mellett a UI jobban igazodik a Google többi termékében is látott dizájnhoz, beleértve a cég saját betűtípusának szélesebb körű bevezetését is. A frissített felület a vállalat ígérete szerint a napokban jut majd el a felhasználókhoz.

newgoogsearch

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.