Szerző: Koi Tamás

2021. január 25. 14:32

Jobban szól a Netflix Androidon

A Netflix androidos kliensének frissítését követően jobban szólhatnak az applikáción keresztül lejátszott tartalmak hangsávjai - ígéri az SVOD-szolgáltató.

Aki a netflixes sorozatokat előszeretettel nézi mobilján keresztül, a készülék beépített hangszóróját vagy hangszóróit használva, az a kliens most elérhetővé tett frissítését követően szebb, dinamimusabb hangzással találkozhat - már ha olyan mobilt használ, amin legalább Android 9 fut.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A világ első számú SVOD-szolgáltatója ugyanis ezeken a mobilokon mostantól xHE-AAC (Extended High Efficiency AAC) kodeket használ a hangsávok esetében, ami az éppen aktuális hálózatminőséghez igazodóan dinamikusan skálázza a hangminőséget, illetve kiegyenlítettebb hangképet ígér - persze csak akkor, ha valaki a mobilba beépített hangszórókat használja.

A Netflix az új kodek előnyeiről egy elképesztően részletes blogbejegyzésben emlékezik meg, akit érdekelnek a részletek, kattintson ide.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.