Szerző: Koi Tamás

2021. január 4. 14:02

Minden eddiginél hamarabb debütálhatnak az új Samsung Galaxy csúcsmodellek

Az eddig megszokott februári időzítéstől jelentősen eltérve, egy hónappal hamarabb ránthatja le a Samsung a Galaxy okostelefon-termékcsalád legújabb csúcskategóriás tagjairól a leplet.

Február közepe-vége helyett 2021-ben már január közepén - egész pontosan január 14-én - bemutatkozhatnak a Samsung idei okostelefon-nagyágyúi. A piacot vezető dél-koreai gyártó sajtónak kiküldött meghívóijában invitál az idei "unpacked" eseményre, mely a szokás szerint egy meglehetősen titokzatos teasert is kapott, amiben egy kockában pörög valami, ami egyes spekulációk szerint nem más, mint az új Galaxy csúcsszéria kameraszigete.

00:13
 

[Invitation] Samsung Galaxy Unpacked 2021 : Welcome to the Everyday Epic

Még több videó

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Valószínűleg túl nagy meglepetés nem fog érni senkit, aki az említett napon, 16 órakor ráhangolódik a Samsung élő közvetítésére, így a korábban többször kiszivárgott infók alapján S20-mintára jön az S21, S21 Plus és S21 Ultra, utóbbi állítólag már a Note család lecsengését is előrevetíti azzal, hogy S-Pen támogatással is rendelkezik majd.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.