:

Szerző: Koi Tamás

2021. január 4. 14:02

Minden eddiginél hamarabb debütálhatnak az új Samsung Galaxy csúcsmodellek

Az eddig megszokott februári időzítéstől jelentősen eltérve, egy hónappal hamarabb ránthatja le a Samsung a Galaxy okostelefon-termékcsalád legújabb csúcskategóriás tagjairól a leplet.

Február közepe-vége helyett 2021-ben már január közepén - egész pontosan január 14-én - bemutatkozhatnak a Samsung idei okostelefon-nagyágyúi. A piacot vezető dél-koreai gyártó sajtónak kiküldött meghívóijában invitál az idei "unpacked" eseményre, mely a szokás szerint egy meglehetősen titokzatos teasert is kapott, amiben egy kockában pörög valami, ami egyes spekulációk szerint nem más, mint az új Galaxy csúcsszéria kameraszigete.

00:13
 

[Invitation] Samsung Galaxy Unpacked 2021 : Welcome to the Everyday Epic

Még több videó

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Valószínűleg túl nagy meglepetés nem fog érni senkit, aki az említett napon, 16 órakor ráhangolódik a Samsung élő közvetítésére, így a korábban többször kiszivárgott infók alapján S20-mintára jön az S21, S21 Plus és S21 Ultra, utóbbi állítólag már a Note család lecsengését is előrevetíti azzal, hogy S-Pen támogatással is rendelkezik majd.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.