Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 30. 08:57

Néhány nap és bezárja kapuit a Google Cloud Print

A szolgáltatás nyugdíjazása nem jön meglepetésként, azt a keresőóriás már tavaly kilátásba helyezte.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Leállítja Cloud Print szolgáltatását a Google: a 2010-ben bemutatkozott megoldással a hálózatra kötött nyomtatókat egyenesen a felhasználók Google fiókjához lehetett drótozni, majd Chrome OS-ről, vagy bármilyen rendszeren futó Chrome böngészőből elküldeni rá a nyomtatni kívánt dokumentumokat. Bár a szolgáltatás sikeres volt, a Google inkább a natív nyomtatás felé terelné a felhasználókat, így tavaly bejelentette a Cloud Print nyugdíjazását, amelyre 2021. január 1-jén számíthatunk - e hét péntekén tehát már nem lesz használható a szolgáltatás, aki még nem tette, ideje alternatív megoldás után nézni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 17:05

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.