Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 23. 14:19

FCC dokumentáció is megerősíti a Galaxy S21 Ultra S Pen képességeit

Hivatalos dokumentumokban is ott van a stylus támogatás, ami nem sok jót sugall a Note sorozat kapcsán.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Már biztosan támogatja majd a Samsung S Pen stylusát a gyártó küszöbön lévő csúcsmodellje. Mint az Android Authority kiszúrta, a vállalat az Egyesült Államok Szövetségi Távközlési Bizottságához (Federal Communications Commission, röviden FCC ) benyújtott, a Galaxy S21 Ultra modellre vonatkozó tesztelési dokumentációjában egyértelműen kitér a Note szériából ismert érintőtollak támogatására. A beadvány konkrétan meg is nevezi az S Pen eszközöket. A dokumentáció a csőben lévő zászlóvivő más képességeire is rávilágít, ilyen a Wi-Fi 6E támogatása, a fordított vezeték nélküli töltés, illetve a gyártótól ismert UWB (Ultra Wideband) támogatása az elveszett eszközök felkutatásához.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról