Szerző: Koi Tamás

2020. december 15. 14:47

Kitakarít pár csontvázat a szekrényből a Vodafone

Jövő év elején megszűnik több, meglehetősen őskövületnek számító szolgáltatás a Vodafone Magyarországnál, így többek közt búcsúzik a WAP, a videotelefonálás és a mobil hangposta is.

Jövő év elején több, manapság már meglehetősen őskövületnek számító szolgáltatást lekapcsol hálózatában a Vodafone Magyarország - vette észre a Media1. A cégnél így többek közt megszűnik a Webmail, a WAP, a Wi-Free, a Videotelefon, a Mobil Hangposta és a Vodamail is.

A kivezetett szolgáltatások a tervek szerint 2021. január 20-tól február 20-ig fokozatosan tűnnek majd el a kínálatból, az érintett ügyfeleket pedig hasznos tanácsokkal látja el a Vodafone, így például akiknek az e-mail fiókja megszűnik, azoknak azt javasolja a cég, hogy hozzanak létre egy újat egy ingyenes szolgáltatónál.

Szerencsére több ingyenesen használható szolgáltatás közül is választhat. Ha a böngészőben rákeres az „új e-mail cím létrehozása” szavakra, azonnal rengeteg opció közül válogathat.

-hívja fel a figyelmet a szolgáltató. 

Alighanem többen lesznek, akik a upcmail.hu végződésű e-mail fiókok március 1-jei törlése miatt kényszerülnek váltani, itt a fiókok megszüntetését ugyanakkor jogi kötelezettségek tették szükségessé, mivel a Vodafone Magyarország bárminemű márkanévhasználati joga a UPC márka kapcsán jövő tavasszal lejár.

a címlapról