Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 23. 11:43

Német vevőre talált a hazai LeanNet startup

A cloud native technológiákkal foglalkozó magyar céget a német Adessso kebelezi be.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Újabb hazai cég került nemzetközi nagyvállalatok kosarába, pár napja a Cisco számolt be a Banzai Cloud bekebelezéséről, nem sokkal utána pedig az ugyancsak magyar, cloud native technológiákkal foglalkozó Leannet talált vevőre, a német Adesso formájában. A megállapodás szerint utóbbi 51 százalékos tulajdonrészt vásárol a hazai LeanNet startupból, 2023 végére pedig teljesen bekebelezi a vállalatot - az akvizíció összegét a felek nem árulták el. A felvásárlással a német informatikai szolgáltató jelentősen növelni tudja technológiai kompetenciáit, a csapat erőforrásaival pedig a modern felhős architektúrák előnyeit is hatékonyabban ki tudja majd használni.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról