Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 23. 11:43

Német vevőre talált a hazai LeanNet startup

A cloud native technológiákkal foglalkozó magyar céget a német Adessso kebelezi be.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Újabb hazai cég került nemzetközi nagyvállalatok kosarába, pár napja a Cisco számolt be a Banzai Cloud bekebelezéséről, nem sokkal utána pedig az ugyancsak magyar, cloud native technológiákkal foglalkozó Leannet talált vevőre, a német Adesso formájában. A megállapodás szerint utóbbi 51 százalékos tulajdonrészt vásárol a hazai LeanNet startupból, 2023 végére pedig teljesen bekebelezi a vállalatot - az akvizíció összegét a felek nem árulták el. A felvásárlással a német informatikai szolgáltató jelentősen növelni tudja technológiai kompetenciáit, a csapat erőforrásaival pedig a modern felhős architektúrák előnyeit is hatékonyabban ki tudja majd használni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 08:44

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.