Szerző: Koi Tamás

2020. november 5. 10:20

Már bankkártya és bankszámla nélkül is elérhető itthonról a Netflix

Hazánkban is elérhetővé tette ajándékkártyáit a Netflix, melyek segítségével bankkártya és bankszámla nélkül is hozzáférhetővé válik a világ legnagyobb online videostreaming-szolgáltatójának a katalógusa.

Mostantól Magyarországon is lehet Netflix-tartalmakat kvázi ajándékba adni, a világ legnagyobb online videostreaming-szolgáltatója elérhetővé tette ugyanis hazánkban ajánddékkártya rendszerét, mellyel fix összegű feltöltésekkel lehet a meglévő vagy új Netflix-fiókhoz tartozó egyenleget növelni. A katalógus eléréséhez így többé nem szükséges bankkártyával vagy bankszámlával rendelkezni, a feltöltős rendszer révén pedig a Netflix könnyebben tud új előfizetőket szerezni.

Nálatok lakik-e rezsidémon?

Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Nálatok lakik-e rezsidémon? Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Az ajándékkártyák három verzióban állnak rendelkezésre: 5 000, 15 000 és 50 000 forintos feltöltési összeggel, a szolgáltatás használatának költsége pedig megegyezik a bankkártyás fizetés során alkalmazott árszabással. Fontos, hogy míg bankkártyával teljes hónapokat lehet csak fizetni, az ajándékkártyás rendszerben napi elszámolást alkalmaz a Netflix, így a tartalmak törthónapban is elérhetőek - ha az egyenleg fogyóban van, e-mailt küld a szolgáltató. 

A Netflix ajándékkártyák többek közt elektronikai szakáruházakban (BestByte, Konzolstúdió, Notebook.hu) de akár diszkontláncoknál (Penny Market) is elérhető vagy elérhető lesz, az értékesítési partnerek száma a cég szerint folyamatosan bővül.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.