Szerző: Koi Tamás

2020. augusztus 31. 13:57

Már több mint 650 településen érhető el a DIGI Mobil

Folytatódik a DIGI Mobil adótornyainak és állomásainak üzembe állítása vidéken, melynek révén a cég tesztszolgáltatásának ügyfelei egyre több, zömében kistelepülésen használhatják a hálózatot.

További 52 településen vált legalább részlegesen elérhetővé a DIGI Mobil tesztszolgáltatása augusztus 31-ére, ezzel a cég hálózata ezzel immár több mint 650 városban és községben érhető el azok számára, akik rendelkeznek olyan vezetékes DIGI szolgáltatással, melynek bejegyzett címe a mobilszolgáltatás által lefedett területen található.

digimobil_kirakat

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A társaság egyelőre továbbra is kizárólag az 1800 MHz-es frekvenciasávban építkezhet, ahol egy 5 MHz-es duplex frekvenciablokkal szolgáltat mobilhang- és adatszolgáltatást. A tavaly májusban indult DIGI Mobil tesztszolgáltatásnak az anyacég negyedéves jelentéseit alapul véve mára megközelítőleg 150 ezer ügyfele lehet, akik nulla forintos havi díjért vehetik igénybe a hálózatot, fizetni csak a hálózaton kívülre irányuló SMS- és hangforgalomért kell.

A DIGI Mobil hálózatába újonnan bekapcsolt települések a következők:

Abádszalók, Abasár, Ábrahámhegy, Almásfüzitő, Badacsonytomaj, Bóly, Dabrony, Dány, Dombegyház, Edelény, Felsőpáhok, Hévíz, Iregszemcse, Izsák, Jászszentlászló, Kémes, Kengyel, Kevermes, Kisgyőr, Lábatlan, Lajosmizse, Leányvár, Lovászpatona, Magyarszék, Mátraszele, Mecsekpölöske, Medgyesbodzás, Mezőtúr, Nemeskolta, Nemesnép, Nick, Nógrádmegyer, Nyírgyulaj, Orfű, Pacsa, Peresznye, Pusztaföldvár, Répcelak, Sorkifalud, Sormás, Surd, Szabadszállás, Tapsony, Telekes, Tokod, Tokodaltáró, Újkenéz, Városföld, Vásárosdombó, Vasvár, Vát, Vép

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról