Szerző: Koi Tamás

2020. július 7. 13:45

Növeli autós kiegészítőjének vonzerejét a Telenor

A mobiltávközlési szolgáltatók az autós kiegészítők, kütyük piacától eddig többnyire távol tartották magukat, hacsak az autós kihangosítók és a szélvédőre cuppantós autós tartókat nem soroljuk ezek közé. A Telenor a tavaly bemutatott Drivey-jel egyszerre próbál autós flották üzemeltetőinek és lakossági ügyfelekhez szólni.

A tavaly november végi bemutató óta meglehetősen keveset lehetett hallani a Telenor által kínált autós kiegészítőről, melyet a szolgáltató legújabb közleményében szimplán csak az "autók okosórájaként" említ. Való igaz, az OBD2-es diagnosztikai csatlakozóhoz illeszthető kütyü sok mindent elárul az autó működéséről vagy éppen aktuális tartózkodási helyéről (ez a funkció flottakövetésre kifejezetten hasznosnak bizonyulhat), most mégis inkább egy kényelmi extra, a Wi-Fi hotspot üzemmód felturbózásával igyekszik vonzóbbá tenni az eszközt a szolgáltató.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A Telenor bejelentette, hogy július 2-tól a háromszorosára növeli a 4G-s hálózati kapcsolat létrehozására alkalmas modemmel ellátott berendezéshez tartozó előfizetés adatforgalmi keretét, így a korábbi 5 GB helyett összesen 15 GB-nyi adat osztható meg az autóban utazó többi, Wi-Fi képes eszköz között. A változás új és meglévő előfizetőkre egyaránt vonatkozik - a bejelentés óta a Drivey csomagok ára közben valamelyest feljebb kúszott, így a tavalyi 3190 Ft/hó helyett ma már kétszáz forinttal drágábban érhető el a Wi-Fi hotspot funkciót is támogató csomag.

 

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.