Szerző: Koi Tamás

2020. június 23. 11:58

Lehet tippelni, melyik távközlési szolgáltatással vagyunk a legelégedettebbek

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) minden évben felméreti egy külső céggel a távközlési szolgáltatások lakossági piacát, az ezt követően kiadott statisztikagyűjtemény pedig valóságos aranybánya, mely szolgál néhány meglepő tanulsággal.

Idén valahogy nem láttuk időben jönni a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szokásos éves piacfelmérését a lakossági telekommunikációs szolgáltatások használatáról, melyet 2019-ben is az ARIOSZ végzett el a hatóság számára. A felmérés alapján csokorba gyűjtött óriási statisztikahalmazból most egyet (illetve kettő) grafikont emelnénk ki, mely elvileg azt hivatott tükrözni, melyik távközlési szolgáltatással mennyire elégedettek a magyarok.

ariosz_2019_elegedettseg

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Ha csak a különböző internetes fórumokon megjelenő kommentek és visszajelzésekre alapozunk, úgy tűnhet, mintha a felmérés legalábbis egy alternatív Magyarországon készült volna, ahol a nagy többség elégedett MINDENNEL, beleértve az árakat, a szolgáltatás minőségét (megbízhatóságát) és az adatforgalmi keretet, az elégedetlenkedők pedig csak egy hangos kisebbséget alkotnak.

ariosz_2019_elegedettseg_2

Persze aztán az is lehet, hogy a magyaroknak csak több nemzetközi statisztikát kellene olvasniuk például árakról és csomagszerkezetekről, vagy megkérdezni mondjuk egy finn előfizetőt (ha már úgyis rokon nép), hogy mennyit használja a mobilnetet és ezért mennyit fizet.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

0

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.