:

Szerző: Koi Tamás

2020. április 15. 11:32

Már ötszáznál több településen van ott a DIGI Mobil

Újabb 20 településen tette elérhető tesztüzemben működő szolgáltatását a DIGI, ezzel a szolgáltatással legalább részben lefedett települések száma immár eléri az 550-et.

A magyar GSM-hálózatok indulásakor - úgy huszonhat éve - a cégek mai viszonyokhoz képest még szerény szolgáltatáslefedettséget kínáltak, aztán gyorsan jöttek a fejlesztések, és hamarosan az ország nagy részén lehetett önfeledten mobilozni. A DIGI most hasonló fejlődési szakaszt jár be, bár jelentős mértékben nehezített pályán, mint a jelenlegi piac nagyjai évtizedekkel ezelőtt, de az ismert nehézségek ellenére a cég tovább bővíti a tavaly májusban indult tesztszolgáltatás lefedettségét.

digi_hq

Most éppen azt jelentette be a szolgáltató, hogy április közepére újabb 20 településen érhető el a DIGI Mobil szolgáltatás, ezzel a cég mostanra 550 várost vagy községet fed le legalább részben a hálózatával. 

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Bár a fejlődés szembeötlő a tavaly májusi indulás óta, azért akadnak még foghíjak jócskán a térképen, így a feltűnően jó kelet-magyarországi helyzetképhez képest a Dunántúlon távolról sem tűnik olyan jónak a helyzet, különös tekintettel a balatoni régióra, ahol a tavaly nyári indulás óta látszólag alig történt fejlesztés.

Az újonnan bekapcsolt települések listája egyébként a következő:

Ásotthalom, Baj, Bodroghalom, Bükkábrány, Dombóvár, Dunaszentgyörgy, Enying, Etes, Farmos, Hegyeshalom, Hejőkürt, Kisújszállás, Mezőgyán, Nagymágocs, Nyírmeggyes, Pusztaszer, Sarkadkeresztúr, Sényő, Tápiószele, Verpelét

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.