Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 27. 12:16

15 ezer saját fejlesztésű lélegeztetőgépet gyárt le a Dyson

Az eszközök még áprilisban eljuthatnak a brit kórházakba.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Saját fejlesztésű lélegeztetőgéppel rukkolt elő a főként porszívóiról és ventilátorairól ismert Dyson, amellyel az Egyesült Királyság egészségügyi rendszerére a COVID-19 járvány miatt nehezedő nyomást enyhítené. A CoVent névre keresztelt, hordozható eszközt a cég villámtempóban, mindössze 10 nap alatt fejlesztette ki, az a gyártó már létező elektromotoros technológiáira épít. A Dyson jelenleg a felelős szabályozók jóváhagyását várja az eszközre, amelyből a helyi kormányzat 10 ezer darabot rendelt meg, de a cég további 5000 darab legyártását is tervezi, nemzetközi felajánlásra. A jelenlegi várakozások szerint az eszközök még áprilisban elkészülhetnek.

dysonvent

 

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 04:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.