:

Szerző: Koi Tamás

2020. január 31. 15:22

Újabb 106 településen működik a DIGI Mobil

Nem egészen egy évvel az indulását követően immár 487 településen érhető el a negyedik magyar mobilszolgáltató hálózata.

Nem állnak meg a fejlesztési munkák a DIGI-nél a céget meglehetősen kedvezőtlenül érintő hatósági döntés, illetve az azzal kapcsolatosan éppen zajló jogi perpatvar hatására - a negyedik magyar mobilszolgáltató ma bejelentette, hogy 106 újabb település bizonyos részein használható a cég egyelőre teszt jelleggel működő mobilszolgáltatása.

digi_hq

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az új településekkel immár csaknem ötszázra (egészen pontosan 487-re) emelkedett azon nagy- és kistelepülések száma, melyeket érint a szolgáltatás. Fontos szempont ugyanakkor, hogy hiába terjed ki a lefedettség egy településre, ha nincs DIGI vezetékes szolgáltatás a helyszínen, nem juthat SIM-kártyához az olcsó telefonálásra és mobilnetezésre vágyó ügyfél.

Az újonnan bekapcsolt települések listája egyébként az alábbi:

Abaújszántó, Abda, Alsónémedi, Aszód, Bácsalmás, Balatonboglár, Balatonlelle, Bélmegyer, Besenyőd, Besenyszög, Bocskaikert, Bódvarákó, Böhönye, Bugyi, Csabacsűd, Csárdaszállás, Csém, Csincse, Csorna, Deszk, Dombrád, Dormánd, Ebes, Encsencs, Felsőpetény, Felsőzsolca, Fényeslitke, Földes, Fülöp, Gellénháza, Gyöngyösoroszi, Gyöngyöspata, Győröcske, Hévízgyörk, Iborfia, Ibrány, Iharos, Jobbágyi, Kaba, Kál, Kálmánháza, Karancsalja, Kaszaper, Kelebia, Kétegyháza, Kéty, Kisbér, Kiskőrös, Kistokaj, Kisvarsány, Komádi, Komjáti, Konyár, Körösladány, Kőtelek, Kunmadaras, Kunszentmiklós, Levelek, Mándok, Mátészalka, Mérk, Mezőberény, Mezőhegyes, Mezőkeresztes, Mór, Nagyatád, Noszvaj, Novaj, Nyíracsád, Nyírgelse, Nyírlugos, Nyírmada, Nyírtelek, Ófehértó, Őrbottyán, Pellérd, Petőfiszállás, Poroszló, Pusztaszabolcs, Rákóczifalva, Rétság, Ságvár, Sárospatak, Sóshartyán, Szarvasgede, Szendehely, Szentistvánbaksa, Szihalom, Szúcs, Szűcsi, Tákos, Tápiószecső, Tápiószentmárton, Telekgerendás, Tiszabecs, Tiszabercel, Tiszabezdéd, Tiszafüred, Tiszalök, Tolna, Vaja, Veresegyház, Vésztő, Visz, Zalakomár, Zomba

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.