Szerző: Asztalos Olivér

2019. december 13. 15:15

Ingyen korlátlan mobilnetet ad karácsonyra a Telekom

Díjmentes korlátlan mobilnetet nyújt december végéig minden mobil előfizetőjének a Telekom.

2019. december 16. és 2020. január 1. közötti időszakra szóló promóciói a szolgáltató minden lakossági mobil előfizetőjére vonatkozik függetlenül attól, hogy havidíjas vagy Domino csomagot használ, továbbá az Üzleti Trend előfizetéssel rendelkező ügyfelek is igénybe vehetik az ajánlatot. Az extra adatmennyiségtől azok sem esnek el, akik valamelyik uniós országban töltik az ünnepeket, a Telekom ugyanis 15 gigabájt roaming helyzetben ingyenesen felhasználható adatmennyiséget csomagolt ügyfeleinek, amely a korlátlan adatcsomaggal rendelkező előfizetők EU roaming adatmennyiségéhez adódik hozzá. A korlátlan belföldi (plusz 15 gigabájt EU-roamingban felhasználható) adatkeretet nyújtó "Mobil ünnepi korlátlanság" ajánlat a Telekom okostelefonos alkalmazásban lesz aktiválható hétfőtől.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.