Szerző: Koi Tamás

2019. október 15. 13:55

Erősebb védőbástyává lép elő a Windows Defender

A Defender beállítások illetéktelen módosításának védelme mostantól a Windows 10 otthoni verziójának felhasználóit is megilleti.

Telepítési környezettől függően minden Windows 10-es kiadáshoz elérhetővé teszi a Windows Defender biztonsági alkalmazás tavaly bevezetett új funkcióját a Microsoft. A tamper protection, vagyis a Defender beállításainak illetéktelen módosítását megakadályozó védelem eddig csak az üzleti ügyfelek számára volt elérhető, mostantól azonban az otthoni felhasználók is biztonságosabbá tehetik vele windowsos kliensüket.

windows_defender

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A Microsoft erről - valamint a tamper protection részletes működési sémájáról - tegnap tett közzé egy blogbejegyzést, ahol többek közt ismerteti, hogy a megerősített biztonságot eredményező funkció fokozatosan válik elérhetővé minden Windows 10-es PC-n, feltéve, hogy a klienseken futó operációs rendszerre telepítették a 1903-as verziószámot viselő frissítőcsomagot. 

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 18:46

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.