Erősebb védőbástyává lép elő a Windows Defender

A Defender beállítások illetéktelen módosításának védelme mostantól a Windows 10 otthoni verziójának felhasználóit is megilleti.

Telepítési környezettől függően minden Windows 10-es kiadáshoz elérhetővé teszi a Windows Defender biztonsági alkalmazás tavaly bevezetett új funkcióját a Microsoft. A tamper protection, vagyis a Defender beállításainak illetéktelen módosítását megakadályozó védelem eddig csak az üzleti ügyfelek számára volt elérhető, mostantól azonban az otthoni felhasználók is biztonságosabbá tehetik vele windowsos kliensüket.

windows_defender

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

A Microsoft erről - valamint a tamper protection részletes működési sémájáról - tegnap tett közzé egy blogbejegyzést, ahol többek közt ismerteti, hogy a megerősített biztonságot eredményező funkció fokozatosan válik elérhetővé minden Windows 10-es PC-n, feltéve, hogy a klienseken futó operációs rendszerre telepítették a 1903-as verziószámot viselő frissítőcsomagot. 

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 26. 07:59

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.