Erősebb védőbástyává lép elő a Windows Defender

A Defender beállítások illetéktelen módosításának védelme mostantól a Windows 10 otthoni verziójának felhasználóit is megilleti.

Telepítési környezettől függően minden Windows 10-es kiadáshoz elérhetővé teszi a Windows Defender biztonsági alkalmazás tavaly bevezetett új funkcióját a Microsoft. A tamper protection, vagyis a Defender beállításainak illetéktelen módosítását megakadályozó védelem eddig csak az üzleti ügyfelek számára volt elérhető, mostantól azonban az otthoni felhasználók is biztonságosabbá tehetik vele windowsos kliensüket.

windows_defender

Éles a HWSW mobile! programja (x) A legnagyobb hazai digitális termékfejlesztési konferencia 5 szekcióval, 90 előadóval, dedikált workshop nappal várja a látogatókat.

A Microsoft erről - valamint a tamper protection részletes működési sémájáról - tegnap tett közzé egy blogbejegyzést, ahol többek közt ismerteti, hogy a megerősített biztonságot eredményező funkció fokozatosan válik elérhetővé minden Windows 10-es PC-n, feltéve, hogy a klienseken futó operációs rendszerre telepítették a 1903-as verziószámot viselő frissítőcsomagot. 

a címlapról

Hirdetés

Éles a HWSW mobile! programja

2019. november 12. 16:26

A legnagyobb hazai digitális termékfejlesztési konferencia 5 szekcióval, 90 előadóval, dedikált workshop nappal várja a látogatókat.