Szerző: Hlács Ferenc

2019. október 2. 11:15

Önmegsemmisítő üzenetekkel kacérkodik a WhatsApp

A csevegőapp béta verziójában tűnt fel a kísérleti funkció.

Önmegsemmisítő üzeneteket tesztel a WhatsApp - a rivális Telegramból már ismerős funkció a WhatsApp androidos kiadásának v2.19.275-ös verziószámú bétájában tűnt fel. Az opcionálisan bekapcsolható megoldást a vállalat jelenleg a TechCrunch szerint a csoportos beszélgetésekben teszteli, ahol kettőnél több résztvevő található. Itt az üzeneteknél lehetőség nyílik az önmegsemmisítő funkció bekapcsolására, amely a megadott idő lejártával törli az adott üzenetet - ez akár 5 másodperces, vagy egy órás időtartamot is jelenthet. Azt egyelőre nem tudni, a cég mikor teszi széles körben is elérhetővé a megoldást.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 01:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.