:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 9. 14:13

Helyreállítás-felügyeleti szoftverek egész sora érkezett az EMC-től

Az EMC a múlt heti Storage Networking World konferencián egy sor új és frissített szoftvert jelentett be, amelyek a kritikus alkalmazások és adatok helyreállítását teszik hatékonyabbá.

[HWSW] Az EMC a múlt heti Storage Networking World konferencián egy sor új és frissített szoftvert jelentett be, amelyek a kritikus alkalmazások és adatok helyreállítását teszik hatékonyabbá.

Az EMC Backup Manager for SharePoint szoftver alkalmazásba integrált biztonsági mentést és helyreállítást kínál a Microsoft jól ismert csoportmunka-szoftvere számára. A teljes egészében .NET architektúrára épülő megoldás olyan eszközöket kínál a felhasználók számára, amelyekkel hatékonyan birkózhatnak meg a kritikus fontosságú, mindennapos biztonsági mentési és helyreállítási feladatokkal.

A legfrissebb EMC Replication Manager tovább bővíti az EMC üzleti alkalmazások replikációjára szolgáló megoldásainak univerzális felügyeletét szolgáló eszközök tárát. Az új kiadás támogatja a több hoszton vagy tömbön működő adatbázisok szinkronizált replikációját is. A vállalat szerint ennek elsősorban Oracle vagy SAP környezetek üzemeltetői vehetik hasznát. A szoftver már támogatja a nemrég bejelentett új CLARiiON tömböket, valamint az Itaniumon futó legújabb operációs rendszereket is.

A kifejezetten az EMC NetWorker vásárlói számára készült az EMC NetWorker Dashboard, amely egy biztonságimentés-korrelációs és hatáselemzési eszköz, segítségével jobban megismerhető a mentések állapota, ezáltal csökkenthető a biztonsági mentésekkel és helyreállításokkal kapcsolatos hibák feltárásához szükséges idő, az EMC NetWorker PowerSnap Module for Celerra pedig automatizált, központosított megoldást kínál snapshotok készítéséhez akár szalagra, akár lemezekre.

Az EMC RecoverPoint már kapható, az ára 83 ezer dollártól indul. Az EMC Backup Manager for SharePoint 1.0 és az EMC NetWorker PowerSnap Module for Celerra 2.3 szoftver novemberben jelenik meg, előbbi ára 2500 dollár, utóbbié 4995 dollár. Szintén novemberben érkezik a NetWorker Dashboard, 2000 dolláros áron. Az EMC Replication Manager 5.0 decembertől lesz kapható, felügyelt gépenként 4 ezer dollárba kerül majd.

Bárány Zsolt, az EMC Magyarország account managere lapunk érdeklődésére elmondta, a hazai leányvállalat elsősorban az EMC Backup Manager for SharePoint, a NetWorker Dashboard, valamint az EMC Replication Manager új változata iránt vár érdeklődést az ügyfelei köréből.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 20:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.