:

Szerző: Ady Krisztián

2005. január 13. 15:56

Remek eredményeket ért el a Creative is az audiolejátszók piacán

[HWSW] A Creative sajtóközleményben jelentette be, hogy a MuVo MP3/WMA lejátszócsalád eladási számainak emelkedése, valamint a kiemelkedő igény a Zen Micro audiolejátszó iránt több mint kétmilló lejátszó eladását eredményezte a 2005 második pénzügyi negyedévben, amely 2004. december 31-én ért véget.

Az MP3-lejátszók erősődő eladásaira alapozva a Creative ma megemelte negyedéves bevételnövekedési előjelzését évi 45 százalékra. A Creative több mint 360 millió dollár értékű eladásra számít, amely komoly növekedés a tavalyi hasonló időszakbeli 250 millió dollárhoz viszonyítva. A Creative erőteljes növekedést várt ebben az időszakban, korábban 325 millió dollárral számoltak.


Creative Zen Micro Photo

"A mai, kétmillió MP3-lejátszó eladásáról szóló bejelentés sokakat, akik nem hitték, hogy ilyen erős riválisai lehetünk az Apple iPod-nak, meglepetésként ér" -- mondta Sim Wong Hoo, a Creative elnök-vezérigazgatója. "Nemrég megkezdtük a Zen Micro szállítását is, mely máris viharként söpör végig a piacon. Megnyertük a 'Best of CES' díjat is a Zen Micro Photo-val, amelyet a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n mutattunk be" -- tette hozzá.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

weekly

0

Mit adott nekünk a GSM?

2024. április 26. 10:20

Hazánkban harminc éve indultak az első GSM-hálózatok, ennek elő- és utóéletéről csevegünk kicsit ebben az adásban.

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 10:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.