:

Szerző: Ady Krisztián

2004. november 9. 11:30

Európában is kapható lesz a Samsung merevlemezes audiolejátszója

[Clubic.com] A Samsung nemcsak Japánban, hanem hamarosan Európában is megkezdi 20 GB-os merevlemezzel ellátott YH-920GS audiolejátszójának értékesítését. A mindössze 100 x 53 x 15 mm méretű, 147 grammos lejátszóban egy 1,8 hüvelykes, 20 GB-os kapacitású merevlemez tárolja az adatokat.

A készüléket USB 2.0 felületen keresztül lehet feltölteni a zeneszámainkkal, de akár másik, USB On The Go szabványt ismerő lejátszóval is össze lehet kötni a jukeboxot, így akár PC használata nélkül is állományokat cserélhetünk. A lejátszót ellátták FM-tunerrel, sőt MP3-rögzítésre is képes vonalszintű bemenetén keresztül. A Samsung lejátszója MP3, Windows Media Audio (WMA) és Ogg Vorbis kódolású zeneszámok lejátszását támogatja.

A beépített akkumulátor 10 óra üzemidőt garantál a Samsung szerint. A dokkolóállomással és távirányítóval ellátott YH-920GS lejátszó ajánlott ára 300 dollár, azaz körülbelül 60 ezer forint lesz Európában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.