Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 9. 10:42

Tesztelés Pythonnal

Milyen hasznos tesztelési eszközök vannak a Python tarsolyában?

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x)

Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x) Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Tesztrendszerek írásán kívül rengeteg hasznos eszközt kapunk Pythonnal: tesztadatok előállítása és biztosítása, tesztelői metrikák gyűjtése és megjelenítése, release folyamatok automatizálása vagy tesztelői JIRA ticketeket automatikus generálása. Ezeket és felhasználásukat járja körbe a HWSW free! meetup-sorozat 2020. február 27-i Python fejlesztői állomásán tartott előadásában Viskovics Péter, a TrueMotion szenior tesztautomatizációs mérnöke.

16:32
 

Tesztelés Pythonnal - Viskovics Péter (TrueMotion)

Még több videó

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

5

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 16. 17:07

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.