Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 2. 10:32

Hány arca van egy személynek? Az AI-os arcfelismerés buktatói

Hogyan építsünk Azure Face API-ra épülő személyfelismerő alkalmazást, hogy elkerüljük a hetekig tartó tanítást?

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x)

Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x) Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az MTVA Fotóarchívumában működik egy személyfelismerő algoritmus, mely több ezer személyen lett betanítva. A 2018. november 21-i HWSW mobile! termékfejlesztési konferencián tartott előadásában Répászky Lipót, a NAVA ügyvezető igazgatója a személyfelismerés és arcdetektálás kérdéskörét járja körbe, és képet ad róla, hogy milyen buktatói vannak ha azt hisszük egy arc azonosít egy személyt. Hogyan kell építeni Azure Face API-ra épülő személyfelismerő alkalmazást, hogy elkerüljük a hetekig tartó tanítást?! Mikor lesz egy arcból személy? És egyáltalán hány arca van egy személynek? Az előadásból kiderül.

13:44
 

Hány arca van egy személynek? Avagy az AI-os arcfelismerés buktatói – Répászky Lipót (NAVA)

Még több videó

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

5

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 16. 17:13

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.