Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 29. 10:41

Deep Learning: az AI forradalma

Nézzük meg, miben rejlik a deep learning sikeressége és miért nyit a technológia új korszakot a számítástechnikában!

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Kétségkívül az elmúlt évek egyik sikertörténete a Deep Learning, amely egyre több iparágban bukkan fel, és szállít sokszor meghökkentően jó eredményeket „klasszikus”, számítástechnikailag igen nehéz problémákon (önvezető autók, beszédtechnológiák, intelligens tartalomértelmezés, összetett idősorok becslése). 2017. november 29-i HWSW mobile! termékfejlesztői konferencián tartott előadása során Kis Kornél István, a Bosch gépi tanulási mérnöke arra keresi a választ, hogy vajon miben rejlik a Deep Learning sikeressége, és miben különbözik a korábbi tanuló, intelligens eljárásokhoz képest. Az is kiderül majd, hogy miért tekintik a Deep Learning elterjedését sokan egy új korszaknak a számítástechnikában (is).

13:33
 

Deep Learning: az AI forradalma – Kis Kornél István (Bosch)

Még több videó

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról