Szerző: Hlács Ferenc

2020. október 8. 17:43

Hogyan forgatja fel az AI az amerikai biztosítási piacot?

A technológiai fejlődéssel az autózási szokások és az utak biztonsága is folyamatosan változik, amivel a biztosítóknak nem egyszerű feladat lépést tartani.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Amióta autózás létezik a világban, folyamatos szabályozással és technológiai újításokkal sikerült azt egyre biztonságosabbá tenni. 2006-ban azonban kinyílt a világra a Facebook, 2007-ben megjelent az első iPhone, és az egyébként évről évre csökkenő halálos balesetek száma meglepetésszerű növekedésnek indult a fejlett országokban. Az USA-ban egy évi 250 milliárd dolláros üzletágnak azzal kellett szembesülnie, hogy egy hatalmas változás van folyamatban, melyre ők egyáltalán nincsenek felkészülve. A megoldás technikai innovációért kiált - amelynek mikéntjét Takácsy Balázs, a TrueMotion vezető mérnöke járja körbe, a 2018. november 21-i HWSW mobile! termékfejlesztői konferencián tartott előadásában.

17:24
 

Hogyan forgatja fel az AI az amerikai biztosítási piacot - Takácsy Balázs (TrueMotion)

Még több videó

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 13:38

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.