Szerző: Hlács Ferenc

2020. október 8. 17:43

Hogyan forgatja fel az AI az amerikai biztosítási piacot?

A technológiai fejlődéssel az autózási szokások és az utak biztonsága is folyamatosan változik, amivel a biztosítóknak nem egyszerű feladat lépést tartani.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Amióta autózás létezik a világban, folyamatos szabályozással és technológiai újításokkal sikerült azt egyre biztonságosabbá tenni. 2006-ban azonban kinyílt a világra a Facebook, 2007-ben megjelent az első iPhone, és az egyébként évről évre csökkenő halálos balesetek száma meglepetésszerű növekedésnek indult a fejlett országokban. Az USA-ban egy évi 250 milliárd dolláros üzletágnak azzal kellett szembesülnie, hogy egy hatalmas változás van folyamatban, melyre ők egyáltalán nincsenek felkészülve. A megoldás technikai innovációért kiált - amelynek mikéntjét Takácsy Balázs, a TrueMotion vezető mérnöke járja körbe, a 2018. november 21-i HWSW mobile! termékfejlesztői konferencián tartott előadásában.

17:24
 

Hogyan forgatja fel az AI az amerikai biztosítási piacot - Takácsy Balázs (TrueMotion)

Még több videó
a címlapról