Szerző: Hlács Ferenc

2020. október 8. 17:43

Hogyan forgatja fel az AI az amerikai biztosítási piacot?

A technológiai fejlődéssel az autózási szokások és az utak biztonsága is folyamatosan változik, amivel a biztosítóknak nem egyszerű feladat lépést tartani.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Amióta autózás létezik a világban, folyamatos szabályozással és technológiai újításokkal sikerült azt egyre biztonságosabbá tenni. 2006-ban azonban kinyílt a világra a Facebook, 2007-ben megjelent az első iPhone, és az egyébként évről évre csökkenő halálos balesetek száma meglepetésszerű növekedésnek indult a fejlett országokban. Az USA-ban egy évi 250 milliárd dolláros üzletágnak azzal kellett szembesülnie, hogy egy hatalmas változás van folyamatban, melyre ők egyáltalán nincsenek felkészülve. A megoldás technikai innovációért kiált - amelynek mikéntjét Takácsy Balázs, a TrueMotion vezető mérnöke járja körbe, a 2018. november 21-i HWSW mobile! termékfejlesztői konferencián tartott előadásában.

17:24
 

Hogyan forgatja fel az AI az amerikai biztosítási piacot - Takácsy Balázs (TrueMotion)

Még több videó

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 19. 11:19

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.